Sök pris

Bilmärke


Modell

Exkl. Moms Inkl. moms
    Att tänka på

Bytesturbo får du skickad till dig inför ett turbobyte. Bytesturbo är en originalturbo, renoverad till nyskick. Den är balanserad, kalibrerad och på VNT-aggregat även grundflödeskalibrerad. Din gamla turbo, som också ska vara original och komplett, ska skickas tillbaka inom tio dagar, den är en del av betalningen.

Du kan även skicka in din turbo för renovering. Vi vill ha den hos oss upp till en vecka och du får den då komplett renoverad och i nyskick tillbaka. Priset är lägre än det för bytesturbo men kräver att hus, roterande delar och wastegate-/VNT-delar är hela. Skulle din turbo ha större skador kommer bytespris att gälla. Vi kontaktar dig då för ett godkännande.

Frakt tillkommer. Vid retur av en renoverad turbo kostar det från 270 kr. Vid bytesköp kostar det från 540 kr, här ingår returfrakt av stommen. Priser inkl moms.

Vi garanterar inte att prislistan är komplett och vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar. Läs mer i våra köpvillkor. Är du osäker på vilken turbo som sitter på din bil, kontakta oss på telefon 0670-120 00 eller mejl info@turbotech.se